Galeria, zdjęcia, fotki

6. Niepasteryzowane mleko i soki

Oto 6 produktów, które mogą zawierać groźne bakterie!
Oto 6 produktów, które mogą zawierać groźne bakterie!

Absolutnie unikaj ich w diecie.

Oto 6 produktów, które mogą zawierać groźne bakterie! »
6 / 6
następny
6. Niepasteryzowane mleko i soki
6 / 6
następny
6. Niepasteryzowane mleko i soki

Moda na "eko" nie mija i wielu PRowców zachęca do kupowania niepasteryzowanych produktów, powołując się na utratę składników odżywczych w procesie pasteryzacji, co nie jest zgodne z prawdą. O wiele więcej ryzykujesz spożywając surowe produkty, bo nigdy nie wiadomo, czy były dobrze oczyszczone i nie mają ze sobą zestawu bakterii, wirusów i pasożytów.

Ocena:

Oto 6 produktów, które mogą zawierać groźne bakterie!

1. Surowe ostrygi
2. Krojone fabrycznie warzywa i owoce
3. Świeże nasiona i kiełki
4. Krwiste steki
5. Nieugotowane jajka
6. Niepasteryzowane mleko i soki
Komentarze
Redakcja dlaStudenta.pl nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi Internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do redagowania, skracania bądź usuwania komentarzy zawierających treści zabronione przez prawo, uznawane za obraźliwie lub naruszające zasady współżycia społecznego.
Polecamy
Ostatnio dodane
AI
Technologia okiem studenta - 2/3 z nich chce korzystać z AI do nauki

Czy sztuczna inteligencja będzie obecna w życiu studentów?

fizyka
Nagrody Nobla w dziedzinie fizyki - tegoroczni laureaci

Poznaj szczegóły dotyczące tegorocznej Nagrody Nobla.

Popularne
Zobacz, jak złoÅźyć podanie i zrezygnować ze studiÃłw!
Jak zrezygnować ze studiów? - Wzór podania i skreślenie z listy studentów

Zobacz, jak złożyć podanie i zrezygnować ze studiów!

Wzór umowy najmu
Wzór umowy najmu

Zobacz wzór umowy najmu! Wystarczy uzupełnić dane i gotowe!

Oto 28 najlepszych kierunków studiów w Polsce!
Oto 28 najlepszych kierunków studiów w Polsce!

Najlepsze kierunki studiów realizowane na uczelniach w całej Polsce zostały wyłonione do specjalnego dofinansowania z nowej dotacji projakościowej.